Salon Sonja

  H. de Keyserlaan 23
  1222 NE Hilversum
  Tel.035-6479833


 

Vanaf de A1:


afrit nr. 9 Laren/Hilversum-Noord/Mediapark.
Onder aan de afslag linksaf richting Hilversum.
Dit is een vrij lange weg (ca. 1 ½ km). Bij de verkeerslichten (3 rijstroken) ga je rechtdoor. Aan het einde van de straat ga je bij de rotonde rechtsaf (1 kwart). Vlak vóór de volgende verkeerslichten (net na de 2 bushaltes) sla je linksaf het Dr. Cuypersplein in, een straat met een grasveld en grote kerk. Deze straat gaat bij de splitsing (rechtdoor blijven rijden) over in de Hendrick de Keyserlaan, op nummer 23 mét de vlaggenmast (let dus even goed op) in de tuin vind je de salon.Vanaf de A27:


Vanaf de A27 rijd je rechtdoor Hilversum in. Vervolg je weg door de tunnel (die is nieuw), via verkeerslichten, over het spoor. Dan maakt de weg een bocht naar rechts, volg die weg (Kamerlingh Onnesweg) tot het einde, je komt dan bij een kruising met verkeerslichten. Ga daar linksaf (kijk uit voor tegemoetkomend verkeer dat ook groen licht heeft).
Aan het einde van dat straatje kom je bij een kleine rotonde, neem de 1e afslag (rechts dus), links zie je een BP tankstation, volg de weg tot vlak voor de verkeerslichten, daar vind je aan je linkerkant nog een zijstraat (je ziet een kerk en een omhekt grasveld), rijd die in. Het begin van die straat heet Dr. Cuypersplein maar deze gaat over in de Hendrick de Keyserlaan. Op nummer 23 mét de vlaggenmast (let dus even goed op) in de tuin vind je de salon.